Kaffe og kvalitet


Småskala produsenter

Vi velger kaffe fra små produsenter verden over. Kaffen kommer enten i form av microlots, men hvis ikke én produsent kan produsere mer enn 5 sekker av en avling, vil flere batcher fra flere produsenter blandes utifra lik smakskarakter i kaffen.


Håndlaget

Kaffen er brent for hånd på brenneriet til Arctic Coffee i Vestfossen. Det er ingen automatikk i brenneprosessen, så hver batch må utføres nøye og med god kvalitetssikring til slutt. Brenneprosessen er kompleks, og hver batch er unik. Med god kvalitetssikring vil sluttresultatet være relativt likt hver gang. Vi utvikler også profilene i løpet av året for utvikle hver kaffe best mulig.


Etisk handel

Vår importør velger kun småskala produsenter, som ville blitt skviset ut på verdensmarkedet hvis det kun var pris som gjaldt. Derfor velger de å betale ekstra for kvalitetskaffe, slik at produsentene kan fortsette å levere kaffe av høy kvalitet, uten å måtte konkurrere på pris med de store kommersielle aktørene.


100% fornøyd garanti

Kaffen fra Arctic Coffee er et kvalitetshåndverk, hvor kaffen er nøye valgt ut fra veldig gode produsenter rundt om i verden. Skulle ikke kaffen falle i smak, får du pengene tilbake. Gjerne med en kommentar om hva du ikke likte.